Ontmoet het team.

BKW Group heeft specialisten uit veelzijdige branches, van onderhoud en storingsdiensten tot woningisolatie. Voor iedere klus hebben wij iemand klaarstaan. Wij werken onder andere samen met Storingservice.nl en andere gerenomeerde bedrijven om de hoogste kwaliteit en service te verlenen.

Wij werken onder andere samen met:

Flexibiliteit is prioriteit

Met onze magazijnen in Den Haag, Amsterdam, Rotterdam en Utrecht staan wij altijd voor u klaar. Wij garanderen de hoogste kwaliteit en de snelste service van Nederland.

Ook op feestdagen.

Met onze spoedservice heeft u geen zorgen bij calamiteiten. 24/7 beschikbaar, inclusief alle feestdagen. Beschikbaar binnen de randstad en omstreken.

Bekijk het overzicht op de kaart.

Net als u houden wij niet van onverwachte kosten.

Daarom leveren wij voorafgaand altijd een glasheldere rapportage. Zo zorgen wij ervoor dat u op de hoogte bent van alle nodige werkzaamheden en kosten.

Via het offerte-formulier kunt u gemakkelijk foto's toevoegen om ons een duidelijk beeld te geven van de benodigde werkzaamheden.

Een offerte en advies op maat binnen 24 uur.

Uploading...
fileuploaded.jpg
Upload failed. Max size for files is 15 MB.
Uploading...
fileuploaded.jpg
Upload failed. Max size for files is 15 MB.
Uploading...
fileuploaded.jpg
Upload failed. Max size for files is 15 MB.
Max file size 10MB
Hartelijk dank! Uw aanvraag is verzonden!
Oops! Controleer alle velden en probeer het opnieuw.

Storingsdiensten

BKW Onderhoud is uw professionele partner voor bouwkundige calamiteiten, water- en elektrastoringen.

Waar andere storingsdiensten stoppen, gaan wij verder. Ook buiten kantooruren, in het weekend en op feestdagen. Wij werken voor aannemers, installateurs, VvE’s en eigenaren of beheerders van vastgoed binnen de randstad en omstreken.

085 060 66 63

Service Contracten

BKW Group levert totaal onderhoud.

Mutatieonderhoud

Voor zowel woningcorporaties als particuliere verhuurders voeren wij mutatie onderhoud uit. Wij zorgen ervoor dat de onderhoudsstaat weer marktconform is bij het opnieuw verhuren van uw pand of woning. Blijkt het dat de woning gerenoveerd moet worden, hebben wij de juiste vakmannen- en met de juiste kennis tot onze beschikking.

Planmatigonderhoud

Wij zorgen voor gedetailleerde onderhoudsplan en onderzoeks rapport waarna er verschillende projecten zorgvuldig worden gepland en uitgevoerd. De werkzaamheden worden binnen het budget besteed en overlast voor de bewoners wordt tot een minimum beperkt.

In samenwerking met alle betrokken partijen stellen wij een inventarisatie waaruit een begroting volgt. BKW stelt de wensen van de bewoners op het gebied van planning bovenaan.

Verkoop- en Verhuurbevordering

Naast mutatieonderhoud helpen wij ook met het bevorderen van uw woning en daarmee deverkoop of verhuur. Wij leveren zowel aesthetische als technische verbeteringenaan woningen. Daarmee is het niet alleen de uitstraling die verbeterd wordt,maar ook het woongemak en veiligheid.

Google Reviews

Twan Abbestee

★★★★★
2 weken geleden

Wat een top bedrijf dat ze zelfs nog middernacht voor je klaar staan, was ingebroken bij me slot kapot en me sluiting en dat hebben ze de zelfde avond nog gerepareerd. Yoeri Bedankt!

June Nielsen

★★★★★
Een maand geleden

Wat een top bedrijf dat ze In paniek dinsdagavond opgebeld ivm een kapotte schuifpui! Deze gasten stonden binnen een uur klaar en hebben me top geholpen!Hiervoor nog bedankt 👍

Deirdre Klaris

★★★★★
4 weken geleden

Na foto's sturen en telefonisch contact konden we zelfs in de latere avonduurtjes op BKW rekenen die ons super geholpen hebben. Zeker een aanrader!

Joella Kwakernaak

★★★★★
1 week geleden

gesproken met een heel aardige telefoniste, goed geholpen monteurs ook erg vriendelijk!

Sharon Soekhai

★★★★★
Een maand geleden

Snelle en goede service. Ook in het weekend bereikbaar voor vragen.

Bekijk alle reviews

Regio

 • Amsterdam
 • Leiden
 • Den Haag
 • Rotterdam
 • Hellevoetsluis
 • Utrecht
 • Dordrecht
 • Haarlem

Voorkiesnummer

 • #38#
 • #33#
 • #34#
 • #35#
 • #36#
 • #30#
 • #37#
 • #32#