Makkelijk besparen
op uw energierekening

Door uw woning volledig en gedegen te laten isoleren bespaart u zo veel energie op jaarbasis, dat u het binnen 3 tot 5 jaar heeft terugverdiend.

Ons brede assortiment van isolatieproducten biedt u een eerlijk advies geven op maat en binnen uw budget. Samen naar een energiezuinige toekomst.

Wij bieden zekerheid
in prijs en kwaliteit.

Neem vrijblijvend contact op voor advies of offerte op maat. Bekijk ook onze reviews op Google en Trustpilot.

Bel ons direct Plan een afspraak

Een offerte en advies op maat binnen 24 uur.

Uploading...
fileuploaded.jpg
Upload failed. Max size for files is 15 MB.
Uploading...
fileuploaded.jpg
Upload failed. Max size for files is 15 MB.
Uploading...
fileuploaded.jpg
Upload failed. Max size for files is 15 MB.
Max file size 10MB
Hartelijk dank! Uw aanvraag is verzonden!
Oops! Controleer alle velden en probeer het opnieuw.

Welke vorm van isolatie?
Veel bedrijven beschikken over één product waardoor ze u een oneerlijk advies geven, als het gaat om de mogelijkheden bij isolatie.

BKW beschikt tot alle goedgekeurde isolatie-materialen waardoor wij een eerlijk en gunstig advies kunnen geven. Zo kunnen wij uw woning voorzien van SUPAFIL™, EPS Parels en Elastospray. Wij werken alleen met Insula goedgekeurde isolatie-materialen.

Insula gecertificeerde bedrijven tonen onafhankelijk aan dat zij werken met goedgekeurde isolatiematerialen en volgens de eisen die vanuit de beoordelingsrichtlijn (BRL) worden gesteld.

Hoe weet ik of mijn woning al geïsoleerd is?
Woningen met een bouwjaar na 1976 zijn over het algemeen al voorzien van spouw- en dakisolatie. Dit komt door het destijdse bouwbesluit. Echter mogen we hier over spreken dat de isolatie minimaal is.

Heeft U een woning vòòr 1976 dan kunt u het aan uw gevel herkennen door middel van gevoegde gaatjes, ongeveer om de meter. Als dit niet het geval is, dan is er nog geen spouwmuur isolatie aanwezig.

Subsidie Energiebesparing Eigen Huis #SEEH
Isoleer nu extra voordelig met de Subsidie Energiebesparing Eigen Huis. Er is 84 miljoen subsidie beschikbaar gesteld voor isolatiemaatregelen door de rijksoverheid.

U komt in aanmerking voor de subsidie als u bewoner en eigenaar bent van een bestaande woning, waar u twee of meer isolatiemaatregelen heeft uitgevoerd. Hieronder ziet u een overzicht van de subsidiebedragen per maatregel.

Er kunnen een beperkt aantal woningen geïsoleerd worden voordat de pot leeg is. Om deze reden is het verstandig om direct je klus te laten uitvoeren, om gegarandeerd in aanmerking te komen voor de beschikbare subsidie.

Subsidie overzicht

Gemiddeld is de besparing 9 m3 aardgas (€ 5,40) per m2 muuroppervlak per jaar.

Dat is €760 per jaar bij een woning met 120m2 muuroppervlak.

isolatiemaatregel

 • Spouwmuur isoleren
 • Gevel isolatie
 • Dak-isolatie
 • Vloer zolder isoleren
 • Vloerisolatie
 • Bodemisolatie
 • HR++ glas
 • Triple glass*

Isolatiewaarde m2

 • Minimaal Rd = 1,1
 • Minimaal Rd = 3,5
 • Minimaal Rd = 3,5
 • Minimaal Rd = 3,5
 • Minimaal Rd = 3,5
 • Minimaal Rd = 3,5
 • Maximaal U = 1,2
 • Maximaal U = 0,7*

Subsidie per m2

 • € 5
 • € 25
 • € 20
 • € 5
 • € 7
 • € 4
 • € 35
 • € 100

Samen met BKW
Professioneel je dak laten insoleren?

Nieuwe en bestaande gebouwen worden vandaag en in de toekomst in hoge mate onderworpen aan eisen op het gebied van energiebesparing en milieubescherming. De nadruk ligt hier op warmte-isolatie en afdichting van daken.

Warme lucht stijgt, dat weet iedereen. Wat echter niet iedereen weet is dat maar liefst 30% van alle warmte in een woning, ontsnapt via het dak. Een waarde die nog hoger is aan het warmte verlies van een ondeugdelijke geïsoleerde buitengevel en daarmee een hoofdrol op eist als het om isoleren gaat.

Vanuit onze ervaring kunnen wij stellen dat bijna iedere zolder in de Benelux slecht of matig geïsoleerd is. Met ons bouwkundig oog kunnen wij met elk daktype de perfecte oplossing bieden. Om u in uw specifieke situatie een zo goed mogelijk advies te kunnen geven.

Waarom wij kiezen voor HR++ Isoparels

 • Uitstekende isolatiewaarde
 • Geschikt op oude isolatiematerialen
 • Zeer waterbestendig
 • Dampdoorlatend
Waarom wij Elastospray adviseren

Wanneer er wordt gesproken over het best isolerende product voor het dak dan wordt er geadviseerd om het dakbeschot te voorzien van een laag isolatieschuim. Zo heeft u met lage kosten een sterke isolatiewaarde. Dit komt doordat onze schuimsoort (Elastospray) het meest ecologische en dampdichte product is op de huidige markt.

Deze schuimsoort heeft als tweede bindmiddel HFO. Zo zitten er dus geen milieubelastende CFK- en HFK-gassen in. Isolatieschuim met HFK-gassen als bindmiddel zal dan ook in 2023 worden verboden.

Zo maakt BKW Isolatie al een stapje in de goede richting, om alleen het beste aan de klant te bieden en geen belastende materialen te gebruiken.

Beter voor u en voor het milieu.

Waarom wij kiezen voor Elastospray

 • Uitstekende isolatiewaarde
 • Ook geschikt voor platte daken
 • Meest ecologisch in zijn soort
 • Dampdicht
Voordelen van de gesloten celstructuur
Milieurichtlijnen naar 2023 toe

De voordelen van
Spouwmuurisolatie


Het na-Isoleren van uw woning heeft alleen maar voordelen. Zo bespaart het veel op uw energie rekening. Wij van BKW adviseren u om te beginnen met spouwmuurisolatie. Spouwmuur isolatie is namelijk het goedkoopst van alle isolatie mogelijkheden, met tevens het hoogst haalbare rendement.

Stabiliteit en wooncomfort.
Wanneer uw spouwmuur nog niet of deels geïsoleerd is, hikt het buiten temperatuur nog tegen uw binnen wand aan. Dit zorgt ervoor dat de woning lastiger op temperatuur te houden is. Komen we dus gelijk op het volgende punt namelijk, comfort. Want u heeft natuurlijk liever in een constante temperatuur in huis. Zo is spouwmuurisolatie dus fijn voor uw portemonnee en uw wooncomfort.

Echter is hier wel goede voorlichting bij nodig. Daarom dat wij van BKW veel tijd en energie besteden aan trainingen en opleidingen door onze Isolatie vakspecialisten. En dat merkt U direct als klant.

Geen kosten, maar besparen.
Besparing op uw energierekening maakt spouwmuurisolatie echter zeer voordelig. Het meeste bespaart u met het isoleren van de spouwmuren van uw woning. Een kwart van de warmte in huis gaat door ongeïsoleerde muren naar buiten. Het is de moeite waard om dat binnen te houden. De uiteindelijke jaarlijkse besparing die spouwmuurisolatie u oplevert is onder andere afhankelijk van het stookpatroon van de bewoners.

Alle voordelen op een rijtje...

 1. Lagere stookkosten
 2. Voorkomt warmteverlies
 3. Voorkomt vochtproblemen
 4. In de winter en zomer een beter leef- en wooncomfort
 5. Zorgt voor minder geluidsoverlast
 6. Duurzaam en goed voor het milieu
 7. Spouwmuurisolatie door gekwalificeerde specialisten
 8. 10 jaar garantie
EPS Parels
Supafil HR++

De voordelen van
Kruipruimte isolatie

Comfort verhogend ...
Vanwege de grote weersveranderingen in Nederland is het soms lastig om uw woning warm en comfortabel te houden. Vooral de kruipruimtes spelen daar een grote rol in gedurende de koude periodes in ons land.

De vloertemperatuur  wordt bepaald door de isolatiewaarde van uw kruipruimte. Heeft u een ongeïsoleerde kruipruimte dan zal dit een grote impact hebben op de temperatuur in uw woning en vooral gevoelsmatig, omdat de kou direct aan uw voeten voelt.
Wij bieden de oplossing om de bodem of vloer te isoleren, en zo direct uw wooncomfort te verhogen.
Met onze producten wordt vocht gereduceerd in uw woning en dat versneld het verwarmingsproces.

... en kostenverlagend.
Comfort is niet het enige wat kruipruimte isolatie biedt.
Door het bestrijden van de kou in de kruipruimte bespaart u veel energiekosten. Dit kan oplopen tot honderden euro’s per jaar.

Zo is dit een mooie maatregel om gebruik te maken van de subsidie #SEEH.


EPS Parels
Elastospray

De voordelen van
Impregneren

Door onze jarenlange ervaring in de onderhoud en isolatie branche weten wij als geen ander dat vocht in een woning voor problemen kan zorgen. Of het nou gaat om doorslaand vocht, optrekkend vocht, vochtige -kruipruimtes, -vloeren of buitenmuren. Wij hebben voor allen een passende oplossing.

Weersomstandigheden hebben directe invloed op uw woning. Vocht in uw buitengevel dient te worden voorkomen aangezien dit voor mankementen kan zorgen zoals scheuren en vochtdoorslag binnen uw woning.

Tijdens het impregneren van uw gevel(s) brengen wij een speciaal door Remmers ontwikkelde pasta aan, waardoor de gevel volledig waterbestendig en schimmelwerend wordt.

Op deze manier wordt het verouderingsproces van uw gevel vertraagd, en heeft het minder onderhoud nodig. Hierdoor kunt u uw eventuele investering voor het bijwerken van de voegen nog even uitstellen.

Funcosil FC
De dampdoorlatende, maar waterdichte werking van Remmers Funcosil FC, voorkomt eventuele gevelschade in de toekomst en garandeert bovendien dat 10 jaar lang geen vochtopname mogelijk is.

Wist u dat ...
Als u de gevel laat impregneren door BKW Isolatie (eventueel na het isoleren van de spouwmuren) dat op natte en regenachtige dagen, uw woning 8% minder kou invloeden heeft van buitenaf. Zo mogen wij dus stellen dat impregneren tevens isoleert.

Plan eenvoudig een afspraak in ...
of bel gerust voor vrijblijvend advies.

Plan uw afspraak Bel met ons

Google Reviews

Twan Abbestee

★★★★★
2 weken geleden

Wat een top bedrijf dat ze zelfs nog middernacht voor je klaar staan, was ingebroken bij me slot kapot en me sluiting en dat hebben ze de zelfde avond nog gerepareerd. Yoeri Bedankt!

June Nielsen

★★★★★
Een maand geleden

Wat een top bedrijf dat ze In paniek dinsdagavond opgebeld ivm een kapotte schuifpui! Deze gasten stonden binnen een uur klaar en hebben me top geholpen!Hiervoor nog bedankt 👍

Deirdre Klaris

★★★★★
4 weken geleden

Na foto's sturen en telefonisch contact konden we zelfs in de latere avonduurtjes op BKW rekenen die ons super geholpen hebben. Zeker een aanrader!

Joella Kwakernaak

★★★★★
1 week geleden

gesproken met een heel aardige telefoniste, goed geholpen monteurs ook erg vriendelijk!

Sharon Soekhai

★★★★★
Een maand geleden

Snelle en goede service. Ook in het weekend bereikbaar voor vragen.

Bekijk alle reviews

Regio

 • Amsterdam
 • Leiden
 • Den Haag
 • Rotterdam
 • Hellevoetsluis
 • Utrecht
 • Dordrecht
 • Haarlem